top of page

Nous aimons célébrer avec vous

Iets te vieren? Wij doen graag mee! 

 

Heb je een klein of groot feest in gedachten en vier je dat graag op het bijzonderste plekje van Rotterdam? Laat Louise het voor je regelen. Louise is volledig af te huren of gedeeltelijk te reserveren. Ook is Louise heel geschikt voor bedrijfs events, bruiloften, private dining en andere bijeenkomsten. Bij Louise kan alles.

Réunions,Réunions, Réunions

Louise verzorgt graag de lunch of diner met uw zakelijke klanten voor u. het is bij Louise mogelijk om tot 100 personen zittend te dineren, lunchen, of te vergaderen. Ook is het mogelijk een presentatie te geven met kleine hapjes en een drankje.

Louise heeft door de wijnbar ook de ideale optie om eerst een borrel te doen op de eerste etage in Louise Bar à Vins, om vervolgens beneden aan tafel te gaan.

Mail de datum en tijd, het aantal gasten, de gelegenheid en eventuele speciale wensen naar Reservations@louisepetitrestaurant.com

Vergader

Bij Louise kunt u in Franse sferen met een prachtig uitzicht op de Erasmusbrug en de historische Veerhaven vergaderen. 

 

Célébrer une grande fête

Bij Louise kan alles gevierd worden, samen met u organiseren wij de perfecte avond met een prachtig uitzicht op de historische Veerhaven en Rotterdam.

Groepsaanvragen & Events

Merci beaucoup!

bottom of page